ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚ ΔΡΑΜΑΣ

  • Εμφανίσεις: 358
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΚΛΑΔΟΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
e-mail
1
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΠΕ17.04 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2
ΚΑΡΠΟΥΖΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΕ17.02 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΕ01/07 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
4
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΤΕ01/06 ΥΠ. ΕΡΓ. ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
5
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕ17.07 ΥΠ.ΤΟΜΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΠΕ20 ΥΠ. ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
7
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΠΕ17/04 ΥΠ.ΤΟΜΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
8
ΚΑΝΣΙΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕ 18/18 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
9
ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΡΟΣ
ΠΕ 17/02 ΥΠ. ΤΟΜΕΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ/ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10
ΚΟΝΔΥΛΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ
ΠΕ 14.04 ΥΠ. ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11
ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΕ01/06 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12
ΠΕ18.18 & ΠΕ20 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ   
13
ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΠΕ12/05 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΕ17.07 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15
ΣΥΛΛΟΓΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΕ18.13 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕ19 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.